Over Anniek

Mijn naam is Anniek Vink-Bruin, ik ben in 2011 afgestudeerd als HBO-Verpleegkundige en daarbij ben ik momenteel werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg, psychiatrie.

Wat ik bij mijzelf merk binnen mijn werkzaamheden is dat door volledige ontspanning te creëren bij een ander, dat diegene (nóg) dichter bij zijn/haar eigen gevoel kan komen. Lichaam en geest verbinden met elkaar. Daarom heb ik ervoor gekozen mijn werkzaamheden uit te breiden binnen Massage Praktijk Marijke in Schagen en ben ik in 2017 gediplomeerd als Wellness therapeut. 

Heel wat jaren geleden kon je mij omschrijven als; rennen, vliegen, altijd druk en mijzelf voorbij lopen. Een jaar geleden heb ik met behulp van een coach rust en overzicht gecreëerd binnen mijn leven in deze drukke en chaotische maatschappij waar we allemaal onderdeel van zijn. Hierop aansluitend heb ik mijn Wellness therapeut diploma behaald.

Ik vind het heel fijn om tijdens een massage rust en ontspanning in jouw lichaam en geest te kunnen creëren, zoals ikzelf ook heb mogen ervaren en nog altijd ervaar tijdens mijn ikke-tijd. Daarbij is het voor mij heel fijn als mensen zich rustig en op hun gemak kunnen voelen bij mij.

De massage stem ik hierop af: Heb je lichamelijke of psychische klachten? Wil je pure ontspanning ervaren en ikke-tijd voor jouzelf creëren?

Kortom:
Ik ben een mensen mens, ik ben iemand die jou telkens weer een stukje verder wil helpen om steeds weer meer in balans te komen/in balans te blijven.

Een ontspannen groet en hopelijk tot snel bij Massage Praktijk Marijke in Schagen.  

Anniek Vink-Bruin