Over Marijke

Ik ben Marijke Vink-Bruin. In 2014 kwam ook ik helaas de man met hamer tegen, en kwam ik thuis te zitten met een Burn-out. Door dit zware proces kwam ik er achter hoe belangrijk ontspannen is. En goed te zorgen voor zowel je innerlijke ik maar ook voor je uiterlijke ik. We vergeten heel vaak dat ons lichaam aanraking nodig heeft om te ontspannen. En te beseffen dat daardoor je lichaam weer in balans kan komen.

Altijd maar door blijven gaan en niet aan jezelf denken dat is niet de oplossing.
Las voor je zelf af en toe “ikke tijd” in?

In 2015 ben ik afgestudeerd als Wellness therapeut. En heb ik Massage praktijk Marijke opgericht. Door de jaren heen ben ik me zelf blijven ontwikkelen om nog meer kennis te kunnen op doen. Om daarmee nog meer mensen te kunnen helpen op het gebied van ontspanning, klachten en balans.

Ik vind het fijn als mensen zich bij mij op hun gemak voelen. De massage stem ik af op jouw behoefte. Gaat het preventief om ontspanning? Ben je juist op zoek naar ontspanning om klachten te verminderen? Of wil je graag ter voorbereiding op een sportprestatie behandeld worden? Bij Massage Praktijk Marijke help ik je graag hierbij.

Ik ben een mensen mens, ik ben iemand die jou telkens weer een stukje verder wil helpen om steeds weer meer in balans te komen/in balans te blijven.

Een ontspannen groet en hopelijk tot ziens bij Massage Praktijk Marijke in Schagen.

Marijke Vink-Bruin